010-3216836

Bel ons!

Diensten

Glasbewassing

Met een spons en een emmer water wassen wij elk raam en elke gladde oppervlakte, zodat het er weer fris en schoon uit ziet.

Osmose wassen

Door glazen te wassen met Osmosewater krijg je een streeploos resultaat. Osmose bewassing gebeurt met gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water wat echter door middel van filters geheel is ontdaan van zouten en mineralen.
Wanneer het water is behandeld en alle zouten en mineralen zijn verwijderd houd je dus Osmosewater over. Puur water dat na verdamping geen vlekken meer achterlaat op ramen en andere oppervlakken.

Zonnepanelen reinigen

Het reinigen van zonnepanelen is erg belangrijk om optimaal gebruik te kunnen maken van de zonnepanelen. Wanneer de panelen vuil worden door bijvoorbeeld bladeren of stof kunnen zij minder zonne-energie opwekken. Een regelmatige schoonmaak buurt is dan geen overbodige luxe.

Lees hier hoe wij dit voor u kunnen doen.

Zonnepanelen reinigen

Oplever en renovatie wassen

Is een pand nieuw gebouwd of juist net verbouwd? Dan kunnen wij de bewassing voor je regelen. Op deze manier wordt het pand netjes en schoon opgeleverd aan de eigenaar of nieuwe huurder/koper.

Ramen wassen met hoogwerker

Soms zitten ramen te hoog voor een standaard trap. Maar ook deze glazen worden vies en kunnen soms een opfrisbeurtje gebruiken. Door gebruik te maken van een hoogwerker kunnen wij voor jou deze ramen en oppervlakken wassen zodat ook deze weer blinkend schoon zijn.

Rolluiken reinigen en poetsen

Rolluiken worden vaak dagelijks gebruikt, maar vaak overgeslagen bij de schoonmaakwerkzaamheden. Maar niet bij glazenwassersbedrijf van der Sluis! Wij poetsen ze met alle liefde en passie voor je schoon zodat alle viezigheid, zwarte vegen en aanslag weer verleden tijd zijn. Heerlijke frisse en witte rolluiken zijn het resultaat.

Kozijnen poetsen

Ramen zemen, dan denken we vaak aan de ramen en de glazen. Maar vergeet de kozijnen niet! Wij kunnen alle kozijnen in het hele huis of pand voor je schoonmaken. Raamkozijnen, deurkozijnen, kunststof kozijnen of van hout. Voor ons maakt het geen verschil, wij maken ze weer fris!

Hogedruk werkzaamheden

Soms zijn oppervlakken zo vervuild of zo lang niet gereinigd dat er aangekoekt vuil op zit en een emmer met sop niet meer genoeg blijkt. In deze gevallen kunnen wij de hogedruk in zetten. Met een hogedrukspuit spuiten we in een handomdraai de hele boel weer netjes schoon. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

 

Kunnen wij je ergens mee van dienst zijn?
Neem dan gerust contact met ons op!