010-3216836

Bel ons!

Anti-spinnen behandeling

Een anti spin behandeling bij jou thuis, hoe gaan wij te werk?

Hoe onschuldig een spin ook kan lijken, deze kan toch een hoop overlast met zich meebrengen. Besef jezelf dat er als je last hebt van spinnen, spinnenwebben of andere vervuiling rondom je woning, op je terras of op je balkon, dat daar echt wel iets aan te doen valt. Glazenwassersbedrijf van der Sluijs kan dit probleem voor je oplossen.

Het verwijderen van de aanwezige spinnenwebben en nesten

Om te beginnen worden alle spinnenwebben en nesten verwijderd van de te behandelen ruimte. Hierdoor is de ruimte volledig schoon. De spinnen zelf zetten we terug in de natuur, omdat deze daar juist zo belangrijk zijn. De hoofdtaak van een spin is namelijk het opruimen van verschillende insecten, onder andere muggen en vliegen.

Het behandelen met een nevelspuit van de ieder hoekje en gaatje

Als de ruimte volledig schoon is, beginnen we met het inspuiten van alle noodzakelijke plekken met een milieuvriendelijk middel door middel van een nevelspuit. Hierdoor komt er een soort van beschermlaag te liggen op alle plekken waar de spinnen normaal gesproken tevoorschijn kwamen en waardoor de vervuiling dus werd veroorzaakt. Door de beschermlaag worden de spinnen weerhouden te verschijnen, waardoor de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Het nalopen van het geleverde werk

Na het verwijderen van alle spinnenwebben en nesten en het inspuiten van alle noodzakelijke plekken wordt het werk nog eens nagelopen om te zien of de behandeling naar behoren is uitgevoerd.

Wanneer is het juiste moment voor de behandeling?

De meeste spinnen overlast vindt logischerwijs plaats in de warmste maanden van het jaar (april tot oktober). Het beste moment voor het uitvoeren van de behandeling is voordat deze maanden beginnen, puur omdat er dan nog geen spinnenwebben zijn die eerst verwijderd moeten worden. Het beste is om het in het naseizoen nog eens te herhalen (medio augustus).

Welk middel wordt er gebruikt voor de behandeling?

Spinnen zijn beschermde insecten, waardoor deze niet met gif bestreden mogen worden. Spinnen worden gegeten door vogels die daardoor dan ook in de problemen kunnen komen. Chemische antispin middelen zijn ook heel belastend voor het milieu en daardoor schadelijk voor mensen. Om deze reden wordt er een 100 procent biologisch milieuvriendelijk middel gebruikt wat niet giftig is. Ook is het middel transparant en veilig voor gebruik op alle mogelijke materialen.

Hoe lang ben je beschermd na de behandeling?

Hoe lang de oppervlaktes precies beschermd zijn na de behandeling is afhankelijk van verschillende factoren: de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie. Logischerwijs is de laag eerder opgelost bij heel veel slecht weer, evenals dat het bestrijden ook iets lastiger is bij hele grote hoeveelheden spinnen die normaal gesproken aanwezig zijn.